Főoldal / Samponok

Samponok

Vetericyn®
FoamCare™
SAMPON

Bemutatjuk a FoamCare sampont,
Könnyen felvihető, lemosható, azonnali habképzés –
sampon, amely forradalmi változást hoz az állatok fürdetésében.

FoamCare SAMPON HÁZI ÁLLATOK ÉS LOVAK RÉSZÉRE

A FoamCare kondicionáló samponok házi állatok és lovak részére úgy lettek kifejlesztve, hogy a bőr számára létfontosságú tápanyagok bevitelét biztosítsák, emellett tisztító és kondicionáló hatásuk is legyen. Ez a forradalmi, permetezhető sampon lehetővé teszi a gyors felvitelt az állat egész testére anélkül, hogy nagyobb felfordulással járna a fürdetés. Azonnal habzik, a lemosáshoz elegendő leöblíteni. Ez által stresszmentes és rövidebb a fürdetés ideje. A FoamCare samponok ráadásul háromféle változatban kaphatók, az állatfaj szerinti kategóriában – minden sampon konkrét típusú szőrzethez – és egy változatban a lovak számára.

Minden FoamCare sampon az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:

–     Nem irritál –     Optimalizált pH-érték –     Esszenciális zsírsavak megtartása–     Gyulladásgátló, antiallergén –     Parabénmentes –     Vegyi színezékektől mentes–     Kompatibilis a Vetericyn Plus® termékekkel

FoamCare SPECIÁLIS SAMPONOK HÁZI ÁLLATOK ÉS LOVAK RÉSZÉRE

A FoamCare speciális samponok házi állatok és lovak részére mindennapos használat mellett is biztonságosak. Lehetővé teszik az állat könnyű fürdetését, gyógy- és nyugtatóhatásúak. A speciális formula nem tartalmaz szulfátokat, ugyanakkor gyulladásgátló anyagokat és sejtproliferáció ellenes anyagokat is tartalmaz, ez által mély, gyógyhatású tisztítást eredményez, egyúttal helyreállítja a bőr védekező funkcióját.

FoamCare speciális sampon házi állatok részére, az alábbi problémákat enyhíti:FoamCare speciális sampon lovak részére, az alábbi problémákat enyhíti:
–     viszketés –     száraz bőr –     hot spotok –     dermatitisz –     egyéb bőrbetegségek–     gombafertőzések –     horzsolások–     dermatofitózis –     gombafertőzések –     egyéb bőrbetegségek