Főoldal / MONALISA

MONALISA

Elsőosztályú volumennövelés
Hosszantartó hatás
Időtálló szépség és fiatalos megjelenés

MONALISA
HA tartalmú töltőanyag

SOFT
Merőleges ráncok
Legyező alakú ráncok

MILD
Szájkörüli ráncok
Arcvolumen

HARD
Homlokráncok
Megnagyobbított orr
Nazolabiális redők
Áll & arcovál

 1. Volumennövelés, fenntartás
  Hosszantartó volumen fenntartása az optimális viszkoelaszticitással rendelkező hialuronsav részecskék egységes méretének köszönhetően.
 2. Biztonságos használat
  A MONALISA készítmény teljes mértékben biztonságos, az endotoxinok alacsony szintjének és BDDE nulla maradványtartalomnak köszönhetően.
  A töltőanyag minimális mennyiségű BDDE-t tartalmaz, ezért az esetleges allergiás reakciók előfordulása minimális. A töltőanyag a beteg szempontjából biztonságos.
 3. Könnyű alkalmazás
  Az ergonómikus kialakítású dugattyúnak és markolatnak köszönhetően a nyomás befecskendezés során egyenletesen elosztható, a beavatkozás ezért biztonságos és pontos.
 4. Magas tisztaságú hialuronsav
  A GENOSS gyártócég az egész gyártási folyamatra vonatkozó szigorú minőségbiztosítási rendszert vezetett be, mely végig kiséri a termékek gyártását, a hialuronsav előállításához használt alapanyagtól egészen a végtermékig.
 5. Globális minőség-ellenőrzés
  A MONALISA termékek minőség biztosításának céljából a GENOSS gyártócég a nemzetközi előírásoknak megfelelően az alábbi nemzetközi minőségtanúsítványokkal rendelkezik: KGMP, ISO 13485, ISO 9001.

Vékonyfalú tű
A vékonyfalú tűk alkalmazásával, illetve az anyag folyamatos befecskendezésével biztosíthatjuk, hogy a kezelés során csökkenjenek az esetleg észlelhető kellemetlen érzések.

Ergonómikus kialakítás

Kényelmes fogás
Csúszásgátló kialakítás

Helyes fogás
Ergonómikus kialakításnak köszönhetően a fecskendő kényelmesen kézben tartható, ezért a kezelés az arc különböző részein biztonságosan elvégezhető.