Főoldal / Korrektív dermatológia / MEDIFEEL biodermális töltőanyagok

MEDIFEEL biodermális töltőanyagok

medifeel_ilus

MEDIFEEL® HIALURONSAV

MediFeel új technológiát használ, természetes cellulóz (CMC) stabilizátort tartalmaz. Ennek köszönhetően ez a piacon jelenleg kapható legegészségesebb feltöltő készítmény. Biztonságos, egészséges. A MediFeel monofázisos, viszko-elasztikus, steril gél. Nem tartalmaz pirogént és nagy molekuláris tömegű, nem tartalmaz állati fehérjét, és nem tesztelték állatokon, BDDE-mentes.

MEDIFEEL®

1 ml térfogatú (MED12 esetében 2 ml) üvegfecskendőkben kapható, 4 különböző koncentrációban: 12 mg, 20 mg, 25 mg a 28 mg.

MEDIFEEL 28

– alkalmas a volumen helyreállítására, a korral járó deformációk korrigálására, az igazán mély és erős bőrelváltozások, ráncok kezelésére.

MEDIFEEL 25

– alkalmas a közepes és mélyráncok, nazolabiális ráncok kezelésére, injektálva a dermis középső rétegébe, valamint az ajakfeltöltésre.

MEDIFEEL 20

– alkalmas a felszíni és közepesen mély ráncok kezelésére, injektálva a dermis felső rétegébe, valamint a szem és száj körüli ráncok kezelésére. Javasolt továbbá a kézfiatalításra is.

MEDIFEEL 12**

–  alkalmas a bőr re-hidratálásához és mezoterápiához, továbbá csillogóvá varázsolja az arcot, kiválóan alkalmas a nyak ránctalanításához, és a test bőrének a rugalmassá tételéhez.  Nagyobb csomagban is kapható, mely tartalma 4 darab 5 ml-es ampulla.

* TARTALOM: 1 darab fecskendő  tartalma1,0 ml hialuronsav

** TARTALOM: 1 darab fecskendő tartalma 2,0 ml hialuronsav