Főoldal / Korrektív dermatológia / YOTHFEEL mezoterápia

YOTHFEEL mezoterápia

mezo

Rad Youth Feel alapja a természetes anyagok – vitaminok, aminosavak, nyomelemek.

MESOFACE CARE

Mesoface Care kiválóan alkalmas az arcon található apró mélyedések és ráncok kezeléséhez. A termék a nyomelemekkel és vitaminokkal kombinált hialuronsav segítségével növeli a sejtek kohézióját, regenerál, javítja a szövetek szerkezetét, illetve elvégzi a szövet reparációját úgy, hogy közben megtartja a bőr elaszticitását. Alkalmas a megereszkedett, fáradt és érett, fénytelen bőr bio alapú revitalizációjához. Megelőzés céljából alkalmazható a fiatal bőr kezelésére is, mert hatékonyan felveszi a harcot az öregedés első jeleivel. Mesoface Care öregedés elleni koktél. Revitalizálja a megfiatalított bőrt. A hatás természetes, könnyű. Segíti az arcbőr rehidratálását, táplálását. Mélyebb ráncok esetén javasolt a mezoterápiás kezelést Medifeel® hialuronsav injektálásával is kiegészíteni.

MESOLIGO

MESOLIGO a vitaminok és nyomelemek kombinációja, mely fényt ad a bőrnek. Vitaminok előidézik a biológiai anyagcsere folyamatok szabályozását. Mikro-tápanyagok növelik a különböző sejtaktivitásokat, melyek előidézik a szövetek remodellálását. Mesoligo az esszenciális tápanyagoknak köszönhetően segíti a bőr hidratálását, bőrsejtek megújulását, és erősíti a kötőszöveteket. Az arcbőr láthatóan egészségesebb, élettelibb lesz.

MESOBODY MIX

Mesobody Mix alkalmas a narancsbőr kezelésére, a szövetek revitalizálására és regenerálására. Mezoterápiát gyakran alkalmaznak a narancsbőr sikeres kezeléséhez. A Mesobody termék használatával a narancsbőr könnyen eltüntethető. Mesobody Mix aktív koffein komplex és zöldtea kivonat kombinációja. Ismert a koffein élénkítő hatása, zöldtea pedig elősegíti a karcsúsítást víz elvonásával a szervezetből.

MESOHAIR

Mesohair alkalmas a hajszálak megerősítéséhez, revitalizálásához, és stimulálásához. Sikeresen alkalmazható a férfiaknál és a nőknél egyaránt. Sok embernek van problémája a hajjal. A haj gyakran elveszíti a fényét, élettelen a szerkezete, és ez végül sok esetben a hajhulláshoz is vezethet. A hajhullás oka lehet genetikai diszpozíció is, betegség, stressz, fáradtság, terhesség stb. A mezoterápiás kezelés hatékony megoldás lehet, hogy megelőzendő legyen a teljes kopaszság. A Mesohair és a benne található – a fejbőr számára nélkülözhetetlen – tápanyagok egítségével garantált a regeneratív hatás, mely revitalizálja és erősíti a hajszálakat, és egyben olyan tápanyagok forrása, melyek stimulálják a haj növekedését. Mesohair alapja a vitaminok, aminosavak és cink, melyek stimulálnak, vitalitást és fényt adnak a hajnak, lassítják és megakadályozzák a haj elvesztését.

MESOLIFT

Mesolift alkalmas a felületi ráncok kezelésére. Mesolift egy komplex tenzor. Hatására feszesebb lesz az arcbőr, a nyak- és egyéb testrészek bőre. Az aktív koktélje együtt a hialuronsavval élettelibb arcbőrtónust biztosít. A hialuronsavnak köszönhetően hidratáló hatása is van, mely egyben kedvezően hat a szövetek megújulására is.

MESOLIGHTENING

Mesolightening alkalmas a barna foltok kezelésére, hatásos a szabálytalan pigmentáció esetén is, bőrfehérítés céljára, illetve a bőr általános állapotának javítására. Sikeresen használható az arcbőrön, és a test egyéb részein. Mesolightening egy világosító komplex. A C-vitamin, B3-vitamin és a glutation tripeptid kombinációja világosabbá teszi a bőrt az által, hogy eliminálja az összes sötét foltot, és a pigmentációs rendellenességeket.

MESOBODY TEA

Alkalmas a narancsbőr kezelésére, miközben revitalizáló és regeneráló hatása van a szövetekre.

* TARTALOM: 4 darab ampulla tartalma 5,0 ml
** TARTALOM: 10 darab ampulla tartalma 5,0 ml