Főoldal / A care társaság bemutatkozik

A care társaság bemutatkozik

A cégünk Magyarországon 2012-től van jelen. Egyéb területek mellett jelenleg az esztétikai és korrekciós bőrgyógyászatra, illetve fájdalomcsillapításra, sebkezelésre is fókuszálunk.

KORREKTÍV DERMATOLÓGIA

Arcfiatalító, műtétmentes megoldások – gyors, látványos, szinte fájdalommentes kezelés eredménye a bőr megemelése, feszesítése, mindez a természetes arcvonalak megtartásával!

Az általunk forgalmazott természetes alapanyagú Bio-Meyisun felszívódó bioszálak, illetve MediFeel hialuronsavas feltöltő anyagok alkalmazásával kapcsolatban havi rendszerességgel tartunk bemutatókat, gyakorlati tanfolyamokat, ahol neves külföldi, illetve magyar szakemberek segítenek az eljárás iránt érdeklődő orvosoknak elsajátítani az adott eljárás alapjait, fortélyait.

KORSZERŰ SEBKEZELÉS

Modern eszközökkel történő sebkezelés, elsősorban a nedves körülmények közötti sebkezelés napjainkban egyre elterjedtebb sebkezelési módszerré válik.  A nedves sebkezelési módszerek alkalmazásának fő oka a gyógyulási folyamat meggyorsítása, mivel ennek köszönhetően növekszik a páciens komfortja és egyben csökkennek a kezelési költségek is. A modern sebkezelési eljárások alkalmazása egyszerű és kényelmes az ápolószemélyzet számára is. A munkatársaink magas fokú szakmai felkészültsége és folyamatos továbbképzése garantálja a szolgáltatásaink átlagon felüli minőségét.

acare_hu_logo

A care társaság egyike az egészségügyi szakterületen tevékenykedő TOP társaságoknak, nem csak az intervenciós kardiológia és radiológia területén, amely ágazatra elsődlegesen irányítottuk a tevékenységünket, hanem a modern egészségügy egyéb szakterületein is.

A care társaság filozófiája az elsők között lenni tevékenységének minden területén, legmagasabb minőségű szolgáltatások, illetve szervíz nyújtása, a kutatások, legmodernebb orvosi eljárások és felfedezések folyamatos nyomon követése.

Társaságunk számos innováció hordozója, és elsőként jelentkezik a piacon számos olyan fejlesztéssel, amelyet szakmai viták csak jövőben fogják felfedezni. Célunk a sztereotip eltörlése, és az egészségügyben dolgozók minden potenciális lehetőség hasznosításának elősegítése.

Medical divízió az intervenciós kardiológiával, intervenciós radiológiával és neuro-intervencióval foglalkozik.

Health divízió tevékenységi területe kozmetológia, fizioterápia, korrektív dermatológia, sebkezelés (wound care), KAIBO, illetve veszélyes hulladék gyűjtőedények forgalmazása.

Veterina divízió a minőségi márkás termékek forgalmazásával foglalkozik, az állatorvosok és állattenyésztők számára.