Főoldal / Korrektív dermatológia / BIO-MEYISUN felszívódó szálak

BIO-MEYISUN felszívódó szálak

Bio-Meyisun_Screw

Arcvonások modellezése: Bio–Meyisun eljárás akupunktúrás technikát alkalmaz, nem csak a bőr-, de az izomréteg stimulációjához is, melynek eredménye a megereszkedett izmok kedvező átrendezése, és végeredményben az arc megszépülése. SMAS réteg a bőralatti zsír és izomréteg között található, a bőr és az izmok csatlakozásánál. Mivel speciális bőrrétegről van szó, a megereszkedés esetén éppen ezen a helyen keletkeznek ráncok a homlokon, nyakon, száj környékén, illetve megereszkedik az álkapocs (toka).

Bio-Meyisun módszer akupunktúrás eljárást alkalmaz az arcon található akupunktúrás pontok stimulálásához, ez által segíti az arcbőr regenerálódását, és SMAS réteg elrendezésének megváltozását, melynek eredménye a szebb arc.

Bio-terápia – az eljárás alatt Bio Meyisun felszívódó szálakat akupunktúrás tűk segítségévével a bőr dermis-, SMAS-, illetve izomrétegekbe vezetik be. A módszer igen hatékonynak bizonyult az arclifting és látható ráncok csökkentése során.

Ránckorrekció – speciálisan kifejlesztett Bio-Meyisun tűk meglazítják az izmok merevségét, amely felelős a ráncok megjelenéséért, egyúttal erősítik a kötőszöveteket is, például a SMAS réteget. Ennek köszönhetően jelentős mértékben csökken bőr hajlamossága a megereszkedéshez, illetve erős és mély ráncok is látványosan korrigálhatók.

Facelift – speciálisan kifejlesztett Bio-Meyisun tűk könnyen bejutnak a szövetekbe, ez által érhető el a kontúrok korrekciója különböző irányokban, továbbá az egyenetlen arc esetén ellenőrizhető a bőrszövetek mélysége is.

Kiegyensúlyozott arcvonások – Meyisun terápia a természetes összetételű felszívódó szálak alkalmazásával segít fixálni az arckontúrokat. További pozitív hatása az izmok meglazítása, idegvégződések megújítása és kedvezően hat a neurológiai panaszokra is.

Foltok halványítása – Meyisun terápia segítséget nyújt az abnormális bőrszövetek megszüntetésében, mivel a speciálisan kifejlesztett tűk segítségével pontosan elválasztja azokat egymástól – hiszen a tű irányítható a normál szövetek gyökérrészéhez és idegszövetekhez – miközben minimálisan károsítja a normál szöveteket.

Túlsúly – Meyisun terápia a speciálisan kifejlesztett Bio-Meyisun tűk segítségével hozzájárul a kezelt területek zsír mennyiségének csökkentéséhez. Az eljárás sikeresen alkalmazható nemcsak olyan pácienseknél, akik szeretnének bizonyos területeken a zsírszövetek mennyiségét csökkenteni, de azoknál is, akiknek fogyás a cél.

Mellkas – mellek – speciálisan kifejlesztett Bio-Meyisun tűk segítségével sikerrel kezelhetők nemcsak a mellszövetek, hanem kötőszövetek és mellekkel kapcsolatos akupunktúrás pontok is stimulálhatók – például hónaljban, hát területén – és ez által szép mellforma modellezhető.

Haj elvesztése – speciálisan kifejlesztett Bio-Meyisun tűk a haj elvesztésének típusától függően bevezethetők a fejbőr bizonyos pontjain annak érdekében, hogy a hajszálak alapvető életerőssége megnövekedjen, illetve a hajhagymák kultiválása megtörténjen. A kezelés javítja a fejbőr általános állapotát és a sejtek ellátását, ami egyértelműen kedvező hatással bír a haj elvesztése esetén.

Tekintse meg a videókat: